Over Plum MultimediaHoofdnaam

Plum Multimedia


Kamer van Koophandel nummer

70785996


Oprichter

Patrick Plum
Achtergrond

Patrick Plum is sinds 2001 actief met het aanbieden van diverse diensten op het gebied van licht- en geluid.

 

Sinds 2016 is zijn werkveld uitgebreid naar softwareontwikkeling, special effects en 3D omgevingen. De stap naar fotografie en videografie kwam snel hierna onder de naam Plum Cinema en in 2018 was een nieuw bedrijf onder de naam Plum Multimedia officieel geboren.

Filosofie

Onze filosofie draait om maatwerk. Wij zoeken altijd, in overleg met u, naar de meest geschikte optie welke aansluit op uw media behoeften.


Bij filmopdrachten hechten wij waarde aan een "cinematische" ervaring.  Daarmee wordt bedoeld dat een stijl wordt aangehouden dat een gevoel oproept van een grote blockbuster film. Hiervoor worden diverse filmtechnieken en apparatuur gebruikt. Meer technische informatie kan worden verstrekt in een persoonlijk gesprek.


Ook geloven wij niet in meerprijzen of uurtarieven. U weet van te voren altijd wat u betaalt en wat u voor dit bedrag mag verwachten. Dat is transparant en voorkomt verrassingen.

Klanten

Wij bedienen zowel particulieren als ondernemers en bedrijven. Of het nu gaat om een grappige, stoere of romantische fotobewerking of om promotiemateriaal. Wij regelen alles voor u, geheel aangepast aan uw wensen.