Game Development


Wil jij aan de slag met het ontwikkelen van je eigen games?

 

Neem contact met ons op voor kort of langdurige cursustrajecten.  Wil je proeven aan diverse aspecten rondom het ontwikkelen van games? Volg dan onze instap workshop gaming.

 

In de workshop krijg jij uitleg over de basis van het ontwikkelen van een eigen game. Er wordt o.a. aandacht besteed aan:

- de basis functies van de Unity 3D Game Engine

- Programmeren in C#

- Level Design

- GUI (General User Interface)

- Animatie (basis)

- Audio, muziek en interface

 

Wij werken met de Unity 3D Game Engine, welke gratis beschikbaar is voor de platforms Windows en Mac. Unity is een krachtig softwarepakket waarmee je de meeste functionaliteiten van doorsnee games kunt manipuleren zoals jij wilt. Hierdoor ben je in staat elk type game te ontwikkelen die je wilt, First Person, 3d Person en Stategy, in elk genre, shooter, adventure, RPG, arcade, etc..


Uitgebrachte Games


Serious Gaming


Als je denkt aan games, denk je vaak aan entertainment. Dat hoeft echter niet altijd zo te zijn. Het zogenaamde 'serious gaming' maakt een opmars en is helemaal van deze tijd. Heeft u een bedrijf en wilt u uw personeel in een bepaalde virtuele simulatie trainen ? Dan biedt serious gaming de uitkomst. U kunt binnen de veiligheid van een virtuele leeromgeving allerlei casuïstieken en procedures trainen of visualiseren. De mogelijkheden hierin zijn bijna ongelimiteerd en kunnen volledig op maat geprogrammeerd worden om aan al uw wensen tegemoet te komen.

Serious Gaming kan in elke bedrijfssector worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan: Brandweer, Politie, Ziekenhuizen, Boordplatforms, Fabrieken, Autogarages etc..

 

Voordelen serious gaming:

- Veilig: u traint in een veilige leeromgeving.

- Goedkoper: een virtuele leeromgeving is vaak goedkoper dan een fysieke leeromgeving.

- Grote schaal: een virtuele leeromgeving kan op grote schaal ingezet worden. Vooral handig als u veel personeel moet trainen.

- Maatwerk: een virtuele leeromgeving kan volledig op maat geprogrammeerd worden.