DJ


Bent u op zoek naar een dj voor uw feest of event? Dan bent u bij Plum Multimedia aan het juiste adres. Wij kunnen aan al uw muziek wensen voldoen en draaien allround muziek.

 

Heeft u een thema avond in gedachten of wilt u een speciaal genre uitkiezen? Dat is geen enkel probleem, wij stemmen graag af op uw wensen. In een persoonlijk gesprek zullen we het programma met u vooraf doorlopen. Wij zorgen voor een muzikaal palet op maat. Wij kunnen inspelen op verzoeknummers.

 

 

 

Waarom een DJ inhuren? 

Een DJ verhoogt de sfeer direct op uw feest, mede doordat er direct ingespeeld wordt op de wensen van uw bezoekers, een leuke omroep kan plaatsvinden of vanwege professionele gekleurde feestverlichting. Daarnaast is een DJ in staat om professionele en muzikaal correcte overgangen tussen muzieknummers te mixen. U hoort dus één aaneengesloten muziekstuk zonder vervelende stiltes of storende overgangen tussen de nummers.


Een DJ kunt u inhuren voor o.a. de volgende gebeurtenissen:

- Bruiloft

- Verjaardag

- Examenfeest

- Bedrijfsfeest

- Sportdag

- Event

- en nog veel meer activiteitenDJ Workshops

Wij verzorgen ook DJ workshops!

 

Heb jij je ooit afgevraagd waar al die knopjes voor dienen, wat een diskjockey precies doet of wil jij zelf leren draaien als DJ? Volg dan onze workshop beatmixen en leer de basis van het optreden als DJ.

Neem contact met ons op voor informatie en prijzen